در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی همسرم قرار دارم مشکل سقط مکرر دارم که تحت نظر پزشک هستم و طبق نظر ایشون باید هیستروسکوپی انجام بدم پزشکم بیمارستان خصوصی هستن و با مراکز درمانی دولتی کار نمیکنن میخواستم بپرسم بنده این عمل رو در بیمارستان خصوصی انجام بدم و مدارکش رو برای بیمه تامین اجتماعی ببرم بیمه چیزی از هزینه عمل رو به من پرداخت میکنه ؟

بیمه تکمیلی نداریم
2 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در صورتي كه بيمارستان خصوصي با سازمان تامين اجتماعي قرارداد داشته باشد قابل احتساب مي باشد . در غير اينصورت خلاصه پرونده و مدارك مستندات مربوطه اعم از فاكتورهزينه  انجام  مربوطه را از بيمارستان اخذ و به شعبه مربوطه تسليم نماييد تا بر اساس تعرفه سازمان  هزينه هاي انجام شده پرداخت گردد