در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید. من به مدت ۱۱ سال هست جایی مشغول به کار هستم. که در این مدت کار فرما از بیمه کردن من خودداری کرده است. سوالم اینه که اگر من خودم رو بیمه مشاغل آزاد کنم آیا میتونم بعدا علیه کار فرما شکایت کنم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با سپاس
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
سلام ۰۰۰ اگر مدارکی داشته باشی که کار کردی میتوانی به جز ادعای سابقه شکایت کنید