در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

سوال من این هست که اولا امکان ابطال و حذف دفترچه بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی هست یا خیر

دوما در صورت امکان چقدر از هزینه های بیمه کسر خواهد شد

بیمه تامین اجتماعی اختیاری مشاغل آزاد هستم.

متشکر
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام دوست عزیز ۴ مدل بیمه  تامین اجتماعی به قرار زیر است

۱۲ درصد فقط بازنشستگی

۱۴ درصد بازنشستگی و فوت

۱۸درصد بازنشستگی و فوت و از کار افتادگی

۲۷ درصد بازنشستگی از کار افتادگی و فوت باضافه خدمات درمانی اروتز و پروتز و ترحیم

درصورتی که شما تمایل به استفاده از خدمات درمانی را ندارید می توانید مدل ۱۸ درصد را انتخاب کنید  و اگر قرار داد نوشتید تا پایان قرارداد منتظر مانده وبعد ازآن از مدل مورد نظر استفاده کنید و یا اگر تمایل به ادامه  ندارید ان را فسخ کنید یاحداقل از پرداخت دوماه حق بیمه خوداری کنید تا قرارداد خودبه خود  فسخ شود و سپس قرار داد جدید را منعقد کنید  وخدمات درمانی را انتخاب نکنید