در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام روزتون خوش

بنده در سال ۹۳ الی ۹۶ در شرکتی پیمانکاری مشغول به کار بودم بیمه من ناشی از بازرسی رد شده بود اما الان که استعلام میگیرم هیچ سابقه ای وجود نداره چیکار میتونم انجام بدم؟؟؟آیا میشه سابقه بیمه رو برگردونیم تو سابقمون ؟؟؟دو بار هم درخواست دادم میگن هیچ سابقه ای ندارید /در صورتی که من پرینت سابقه هم رو دارم و موجوده
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام در صورتی  که سابقه بیمه ناشی از بازرسی بصورت غیر قطعی ایجاد بشه باید حق بیمه واریز بشه تا آن سابقه قطعی  شود  و اگر کارفرما مدارکی دال بر عدم کارکرد شما ارائه بده و سازمان رامتقاعد کنه و در کمیته مربوطه نیز رای  حذف سابقه  غیر قطعی صادر شود   سابقه مذکور حذف می شود

  ولی اگر شما مدارکی  برای اثبات سابقه دارید باید ادعای سابقه نمایید تا در کمسیون مربوطه مطرح گردد یا در مراجع قانون کار بخواسته حق بیمه و الزام کارفرما به اجرای ماده ۱۴۸ قانون کار شکایت  نمایید