در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام اگر بنده به تازگی تحت پوشش معلولان بهزیستی شده باشم و سال ۸۰ و ۸۱ دوسال بیمه به عنوان نیروی شرکتی بوده باشم و بعد از ۱۵ سال دوباره به مدت ۳ سال خود اختیاری بیمه تامین اجتماعی پرداخت کرده باشم الان نزدیک به سه سال نتوانستم بیمه پرداخت کنم میتوانم  از طریق بهزیستی  خودم و  خانوادم بیمه تامین اجتماعی شوم. سپاس
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
سازمان بهزیستی میتواند حق بیمه شما را واریز کند بدین صورت قرارداد بیمه حرف و مشاغل آزاد انعقاد  میکنید و فیش پرداختی را تحویل بهزیستی میدهید و آنها فیش را پرداخت میکنند