در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام پسری ۱۹ ساله هستم که پشت کنکوری ام و هنوز وارد دانشگاه نشدم و از بیمه پدرم استفاده میکردم که چون ۱۹ سالم شد بیمه را باطل کردن میخواستم بدونم میشه در مدت که هنوز وارد دانشگاه نشدم از بیمه سلامت استفاده کنم و بعد از اینکه وارد دانشگاه شدم با گواهی اشتغال به تحصیل تحت بیمه تامین اجتماعی پدرم شوم؟؟
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
سلام

بله شما میتونید در دفتر پیشخوان جهت بیمه سلامت ثبت نام کنید تا زمانیکه گواهی اشتعال به تحصیل رو به تامین اجتماعی ارائه بدید.