در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام،همسر بنده ۷ساله که تصادف کرده واز کار افتاده شده،در زمان تصادف ۲سال سابقه بیمه داشت،با دوسال خدمت سربازی،برای از کار افتادگی در سال۹۸ اقدام کردیم که به کمسیون پزشکی نرسید،گفتن که سابقه بیمه اش کمه ونمیتونه از کار افتادگی بگیره،الان اگه ۶سال بیمه رو بخریم وبعد برای از کار افتادگی اقدام کنیم امکانش هست؟

اگه امکان این کار هست برای۶سال چقدر باید پرداخت کنیم؟
در ضمن همسر بنده ۴۵ ساله هستن وسه تا نقص عضو کامل دارند،ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

فقط سابقه بیمه سال‌های گذشته کارگرانی که در کارگاه‌های مشمول قانون کار فعالیت داشتند و کارفرما حق بیمه ای نپرداخته باشد در صورت احراز قابل پرداخت هست و یا کسانی که به سن بازنشستگی رسیده اند مردان ۶۰ سال و بانوان ۵۵ سال و سابقه بیمه کمتر از ۱۰ سال دارند می‌توانند مابقی سابقه تا ۱۰ سال را یکجا پرداخت کنند و از خدمات بازنشستگی استفاده کنند در غیر این صورت امکان خرید و پرداخت یک جای سوابق وجود ندارد در رابطه با از کارافتادگی همسرتان متاسفانه بخاطر اینکه سابقه خیلی کمی دارد تامین اجتماعی با درخواست ازکارافتادگی موافقت نمی‌کند بهتر است چند سال بیمه پردازی کنید و بعد از افزایش سرمایه مجددا درخواست کنید و یا از بیمه های عمر استفاده کنید