در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
سلام

حق اولاد در سال 1401 به چند فرزند تعلق میگیرد؟؟ و اگر تغییر کرده بخشنامه رو از چه سایتی میتونم دانلود کنم؟ممنون
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

مبلغ کمک هزینه ی عائله مندی یا حق اولاد معادل سه برابر حداقل حقوق روزانه ی هر سال می باشد که این مبلغ در سال 1401 معادل 4.179.750 ریال به ازای هر فرزند می باشد .

طبق ابلاغیه ی سیاست های کلی جمعیت ابلاغی رهبری ، سقف پرداخت حق اولاد که در طبق ماده ی 86 قانون تامین اجتماعی 2 فرزند بود ، برداشته شده است و در صورت احراز شرایط فرزندان محدودیت ندارد .

شرایط فرزندان طبق ماده 87 قانون تامین اجتماعی به این شرح است : 1 - فرزند زیر 18 سال سن داشته باشد 2 - اگر بالای 18 سال باشد به شرط اشتغال به تحصیل و یا با تایید کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی به دلیل معلولیت قادر به انجام کار نباشد . و بیمه شده می بایستی دارای 720 روز سابقه پرداخت حق بیمه کار باشد .

در پرداخت کمک هزینه ی عائله مندی تفاوتی بین کارگر زن و مرد وجود ندارد . تفاوتی بین فرزند دختر و پسر وجود ندارد و الزامی به تحت تکفل بودن فرزند نیز وجود ندارد .