در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام، ۳۹ ساله هستم و خانه دار

مدت ۱۰ سال سابقه بیمه دارم ، که ۳ سال برای کارفرما بوده و ۷ سال رو  ۱۲ درصد زنان خانه دار پرداخت کردم، الان دو فرزند دارم، آیا میتونم ماالتفاوت ۱۴ درصد رو پرداخت کنم که اگر مثلا سال بعد فوت کردم به بچه هام مستمری تعلق بگیره؟

سوال دوم اینکه اگر ماالتفاوت رو پرداخت کنم و مثلا دو سال بعد فوت کنم مستمری همون موقع تعلق میگیره یا باید تا ۵۵ سالگی صبر کنند؟

در چه صورت بعد فوت قبل ۵۵ سالگی به فرزندان مستمری پرداخت میشود؟ ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

- پرداخت مابه التفاوت نرخ حق بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد سال های گذشته در قانون پیش بینی نشده است.

- برابر مقررات فعلی، 55 سالگی، سن بازنشستگی بیمه شدگان زن می باشد و برقراری مستمری بازماندگان_ در صورت فوت بیمه شده اصلی_ تابع شرایط دیگری است.

-در صورت فوت بیمه شده اصلی بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد با نرخ های 14 و 18 درصد_ با وجود دست کم یک سال سابقه پرداخت حق بیمه_ بازماندگان قانونی آن ها از مستمری بازماندگان بهره مند خواهند شد.