در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

زن 58 ساله هستم با 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه. اکنون بیمه بیکاری شامل حالم شده است. یک سال دیگر، مستمری بیکاری پایان می پذیرد. با سن 59 و 21 سابقه ، از چه قوانین و تبصره هایی برای دریافت بیشترین  میزان حقوق استفده کنم؟ درخواست بازنشستگی کنم؟ یا بیمه خویش فرما یا  کار یهتری می شود کرد؟

با تشکر

یاسمین مهران
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
قبل از اتمام مدت بیمه بیکاری درخواست خود را بصورت کتبی به شعبه ارایه کنید تا بررسی و با توجه به شرایط فعلی شما اقدامات لازم انجام بگیره

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید