در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام،من دردی ماه کارفرماباهام تسویه حساب کردوامضاازم گرفت ولی حق ماموریت هام،اضافه کاری هام،ومرخصی هام وتوتسویه حساب برام نزده بود،الانم بعداز۳ماه منواخراج کرده الان می تونم برم اداره کارشکایت کنم
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

حق شکایت برای شما در خصوص مانده ی مطالباتی که کارفرما پرداخت نکرده محفوظه و می تونید برای مواردی که مطرح کردید طرح شکایت کنید .

یه نکته وجود داره و اون نکته اینکه : برای دریافت مطالباتی مثل : ماموریت و اضافه کاری نیاز به مدارک و مستنداتی برای اثبات انجام این موارد دارید و این مستندات باید محکمه پسند باشند یعنی برگه های ماموریت و اضافه کاری باید به تایید کارفرما برسد ، در غیر این صورت امکان دریافت این مزایا از طریق شکایت اداره کار نیست .

اما در مورد مرخصی ها ، چون جزء مزایایی است که به شرط اشتغال به شما تعلق می گیرد ، کارفرما باید مدارک استفاده از مرخصی یا رسید پرداخت مانده مرخصی رو ارائه کنه و در غیر این صورت به شما بدهکار خواهد بود .

در پناه خرد خداوندی موفق و شاد باشید