در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من به مدت ۴ سال در یک شرکت مشغول کارم طی این چهار سال همیشه حقوق کمتر از اداره کار دریافت کردم اما بیمه هستم امسال میخوام از کارفرما تقاضای حقوق اداره کار کنم سالهای قبل هروقت اعتراض کردم یه مبلغ ناچیزی اضافه شده مثلا سال۱۴۰۰حقوقم۲میلیون بود الان اگه درخواست حقوق اداره کار کنم وکارفرما مخالفت کنه یا تهدید به اخراج کنه من دستم جایی بند هست؟یا بعدا اگه اخراج کرد علاوه بر شکایت در مورد حق و حقوق گذشته میتونم بیمه بیکاری ام بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
سلام

طبق ماده 87 آیین دادرسی کار ، اثبات سابقه کار بر عهده ی شماست که با توجه به پرداخت حق بیمه توسط کارفرما امکان اثبات سابقه برای شما وجود دارد . بهتر است مدارکی علاوه بر سابقه بیمه نیز داشته باشید مثل واریزهای بانکی که بابت حقوق انجام شده .

در صورت اخراج می توانید برای دریافت مزایا و مطالبات شکایت کنید و در صورت تایید اخراج شما توسط اداره کار شرایط استفاده از بیمه بیکاری رو هم خواهید داشت مشروط به اینکه حداکثر 30 روز از تاریخ وقوع بیکاری ، اقدام به طرح شکایت کرده باشید .

در پناه خرد خداوندی شاد و موفق باشید