در لیست بیمه توسط (22,740 امتیاز)
خطای 213 و  217 در لیست بیمه چیست و چگونه رفع می شود ؟
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام و احترام  مبلغ تعیین شده برای حق بیمه کارفرما باید بر اساس مبلغ تعیین شده در قرارداد کارفرمایی منطبق باشد در صورت عدم انطباق این پیغام نمایش داده میشود .البته در حالتی که کارگاه مشمول دستمزد مقطوع باشد و حق بیمه تعیین شده برای کارفرما از حداقل دستمزد مقطوع کارگاه پایین تر باشد هم چنین خطایی رخ می دهد .البته  چند حالت خاص دیگر هم دارد.

خطای 213 ناشی از عدم عقد قرارداد بیمه کارفرمایان توسط کارفرمای کارگاه با واحد فنی بیمه شدگان شعبه است. از این رو می بایست کارفرما وفق بخشنامه شماره 9 مشترک فنی و درآمد جهت عقد اقدام کند.

کارفرمایان کارگاه بعد از عقد قرارداد باید نام خود را در ردیف لیست حق بیمه وفق دستمزد درج شده در قرارداد ثبت نمایند.

در کارگاه های مشمول دستمزد مقطوع ثابت، دستمزد کارفرما نباید از حداکثر دستمزد مقطوع کارگاه کمتر باشد. در غیر اینصورت خطای 217 نشان داده می شود.