در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام و احترام

آیا تفاوتی مابین مزایای بازنشستگی با 27 سال سابقه و 30 سال سابقه وجوددارد و چیست؟

دوم اینکه من دارای 57 سال سن و 25 سال سابقه هستم که در حال حاضر از بیمه بیکاری استفاده میکنم، می‌خواهم سه سال دیگه با 60 سال سن بازنشست شوم و حقوق سقف هم دریافت کنم به چه صورت باید این سه سال باقیمانده را بیمه پرداخت کنم. با سپاس
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
در صورتی که در لیست بیمه ارسالی حداقل حقوق برای شما در نظر گرفته شده تفاوتی در بازنشستگی با 27 سال و 30 سال وجود ندارد. در خصوص سوال دوم هم نیاز به مشاوره تلفنی دارید.