در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
آیا میتونم بیمه ی خانه داری تامین اجتماعی با 5سال سابقه خود را به بیمه ی قالیبافی تغییر دهم و سابقه ی بیمه برای بازنشستگی باید چقدر باشد
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
سلام با عنايت به اينكه بيمه قالي بافي بيمه سوبسيد دار و از كمك دولتي بر خوردار است بايد ضمن احراز شرايط آن ظرفيت پذيرش از سوي سازمان تامين اجتماعي اشباع نشده باشد تا بتوانيد در آن عضويت پيدا كنيد

سن بازنشستگي بانوان حداقل 55 سال كامل با حداقل 10 سال سابقه بيمه پردازي است