در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من چند ماه جدا شدم می‌خوام نامزد سابقم اسم منو از بیمه تامین اجتماعی خودش و تحت تکفل بودن خارج کنه برای وکیلم این پیام رو فرستاده: اینجا میگن باید از شهرستان در سامانه رفع مغایرت ها درخواست بزنن و اینجا میشینه درخواست و قطع میکنن.

مگه نباید خودش از همون جایی که ثبت کرده بره درخواست بده و قطع کنن؟
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
با سلام

همسر سابق شما با مراجعه به شعبه ای که بیمه پردازی دارد،با در دست داشتن شناسنامه تقاضای قطع ارتباط بیمه ای شما را درخواست می‌دهد.