در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (130 امتیاز)
بنده تحت تکفل همسرم هستم با بیمه نیروهای مسلح که شرایط بسیار عالی نسبت به تامین اجتماعی دارد، میتوانم از کا فرما درخواست کنم که برایم بیمه رد نکند و همچنان از بیمه همسرم استفاده کنم؟
2 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

هر ایرانی فقط می‌تواند تحت یک پوشش بیمه ای جهت درمان باشد ،شما می‌توانید از درمان نیروی مسلح استفاده کنید و بیمه شده تامین اجتماعی هم باشید.اما خدمات درمانی تامین اجتماعی را حذف کنید.