در سوابق بیمه توسط
سلام من از اول سال ۹۵ مشغول بکار در ی شرکت خصوصی شدم میخوام بدونم بیمه فروردین منو رد کردن اما تو سامانه سوابق سابقه م نیست چرا؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

درتامین اجتماعی تا انتهای ماه بعد کارفرما می تواند لیست ماه قبل را رد کند یعنی برای فروردین تا انتهای اردیبهشت مهلت دارند برای همین است که شما موفق نمی شوید سوابق خود را رویت نمائید. صبر نمائید از 10 ماهه بعد می توانید سوابق را در سایت ببینید.