در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده در اعتراض به رای  حل اختلاف اداره کار در برگ اعتراض به دیوان عدالت اداری در  قسمت  موضوع خواسته فقط نوشتم اعتراض به رای هیات حل اختلاف اداره کار ... الان همان  رای توسط دیوان عدالت اداری به نفع من  نقض شده و طرف شکایت می خواهد ( اداره کار ) به تجدید نظر اعتراض کند ایا من هم میتوانم به تجدید نظر اعتراض کنم و در قسمت خواسته الزام موضوع ( همان موضو عاتی که در درخواست بدوی موجود هست را ) از  تجدید نظر در خواست کنم؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
اگر در شعبه بدوی رای به نفع شما صادر شده که دیگه احتیاج نیست شما مجددا اعتراض کنید