در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
بر اساس قراردادی که با سازمان دولتی منعقد شده، کارفرما ملزم به پرداخت بیست میلیون تومان بیمه تأمین اجتماعی در طول دوازده ماه برای بنده می‌باشد. در انتخاب عناوین شغلی، حق بیمه ماهیانه و... اختیار کامل وجود دارد. از کارفرما درخواست کنم چه عنوان شغلی، چه مقدار حق بیمه ماهانه و... را برای بنده لحاظ کند که بیشترین مزایای ممکن را داشته باشد؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام

 در میزان مزایای تامین اجتماعی برای شما تفاوت آشکاری ایجاد نمیگردد  و با توجه به گستردگی عناوین شغلی سازمان تامین اجتماعی می توانید نوع شغل خود را از فایل مربوطه در سایت سازمان تامین اجتماعی انتخاب نمایید