در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (36,370 امتیاز)
سلام

برای شکایت از کارفرما در شهر تهران با توجه به منطقه شهرداری به کجا مراجعه کنم؟
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

بهترین پاسخ

توجه داشته باشید، ثبت شکایت از کارفرما به صورت اینترنتی از طریق سامانه جامع روابط کار انجام می شود.

آدرس اداره کار تهران برای شکایات

اداره کار منطقه ۱ شهرداری تهران

اداره کار شمیرانات و شمال غرب تهران – بلوار ارتش ،خ مینی سیتی – شهرک ابوذر – ابوذر ۱۰ – (روزبهانی-پلاک۱)

 اداره کار منطقه۱۰ شهرداری و منطقه ۱۱ شهرداری

اداره کار جنوب غرب تهران – خ حافظ – خ سرهنگ سخایی – نبش سی تیر تلفن: ۶۶۷۰۲۱۵۱ الی ۴

اداره کار منطقه ۶ شهرداری و اداره کار منطقه ۷ شهرداری و اداره کار منطقه ۱۲ شهرداری

اداره کار شمال شرق تهران – خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ، کوچه پور موسی، نبش چهارراه شیرین – پلاک ۴۲ – تلفن ۵ – ۸۸۹۱۰۴۱۴

اداره کار منطقه ۴ شهرداری و اداره کار منطقه ۸ شهرداری و اداره کار منطقه ۱۳ شهرداری و اداره کار منطقه ۱۴ شهرداری

اداره کار شرق تهران – جاده آبعلی – سه راه اتحاد – نبش کوچه منتظمی – تلفن ۷۷۳۲۶۶۹۹

اداره کار منطقه ۱۵ شهرداری و اداره کار منطقه ۱۶ شهرداری و اداره کار منطقه ۱۹ شهرداری و اداره کار منطقه ۲۰ شهرداری مناطق شهرداری

اداره کار شهر ری – خیابان شهید رجایی – روبروی اتوبان بهشت زهرا – جنب مسجد مادر – تلفن ۵۵۰۰۰۰۰۸

اداره کار منطقه ۱۸ شهرداری

اداره کار اسلام شهر – اسلام شهر، ایستگاه حاج محمود، طبقه فوقانی صندوق قرض الحسنه مولی الموحدین – تلفن ۲۲۳۰۰۸۵ – ۰۲۲۸

اداره کار منطقه ۲ شهرداری و اداره کار منطقه ۵ شهرداری و اداره کار منطقه ۹ شهرداری و اداره کار منطقه ۱۷ شهرداری مناطق شهرداری و اداره کار منطقه ۲۱ شهرداری و اداره کار منطقه ۲۲ شهرداری مناطق شهرداری

اداره کار شمال غرب تهران – میدان آزادی، ابتدای جاده مخصوص کرج، کوی چهارم بیمه – کوچه سوم شرقی – تلفن ۴۴۶۵۶۹۷۸

اداره کار منطقه ۳ شهرداری تهران – غرب خیابان آفریقا (جردن) به اداره کار شمال غرب تهران و شرق خیابان آفریقا ( جردن ) به اداره کار شرق تهران مراجعه نمایند.