در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

از کارگری که مالیات حقوق کسر میشود حق بیمه تامین اجتماعی آن باید طبق کل پرداختی کسر شود یا فقط به اندازه مبلغ پایه حقوق؟

مثال:اگر کارگر ساده ای حقوق ماهانه اش 6730000تومان باشد و273000تومان مالیات میپردازد حق بیمه آن باید چقدر باشد؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام غیر از آیتم عائله مندی تمام پرداختی های مستمر شامل ۷% کسورات بیمه می گردد