در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام. بنده به تازگی گواهینامه ی پایه ی سوم خودم را دریافت کردم و الان مشغول رانندگی آژانس هستم.خواستم بدونم در صورت تصادف و فوت یا آسیب مسافران، بیمه به آنها تعلق می گیرد. و در صورت تصادف برای بنده چه مجازاتی در پی خواهد داشت؟
2 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام و احترام

در صورت تصادف خسارت به زیاندیده پرداخت می شود . با توجه به این که نرخ بیمه ثالث با کاربری آژانس 10 درصد از نرخ با کاربری شخصی بیشتر است در هنگام پرداخت خسارت از مبلغ قابل پرداخت این مابه التفاوت کسر می شود.