در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

وقت بخیر

من قبلا یک ماه بیمه مشاغل آزاد پرداخت کردم و دیگه پرداخت نکردم(بیمه بدون خدمات درمانی رو انتخاب کرده بودم) و الان از ۱۹ تیر در شرکتی مشغول شدم.

وقتی استعلام درمانی از سایت میگیرم مینویسه رابط فعال وجود ندارد و در قسمت درمانی هم مینویسه که عدم مجوز استفاده از حمایت درمانی ...

لطفا توضیح بدید و راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام با توجه به تاخیر در ارسال لیست بیمه حمایت درمانی شما پس از ارسال لیست بیمه در اولین ماه آغاز می گردد در رابطه با بیمه مشاغل آزاد باید برای سرانه درمان , هزینه مازاد پرداخت کنید این موضوع خللی در سابقه کلی بیمه شما ایجاد نمی کند