در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من از کارفرما برای پرداخت نکردن شیش سال حق بیمه سال ۹۹ شکایت کردم و تو تاریخ ۱۵ ٫۷ ۹۹ رای قطعی حل اختلاف اداره کار صادر شد و به من نگفتن برای درخواست بیمه بیکاری یکی دو ماه بعد از صادر شدن رای زمان دارم الان حدود هفت هشت ماه گذشته و میگن دیگه نمیتونی درخواست بیمه بیکاری بدی

هنوز کارفرما مبلغ بیمه رو نریخته و آیا راهی وجود داره که بتونم درخواست بیمه بیکاری بدم
1 پاسخ
توسط (2,780 امتیاز)
با سلام در بند (ب) ماده 6 قانون بیمه بیکاری مهلت اقدام برای مقرری بیکاری  بیان شده است < ماده 6 _ب_ بیمه شده مکلف است ظرف (30) روز از تاریخ بیکاری با اعلام مراتب بیکاری به واحدهای کار و امور اجتماعی آمادگی خود را برای اشتغال به کار تخصصی و یا مشابه آن اطلاع دهد. مراجعه پس از سی روز , با عذر موجه و با تشخیص هیات حل اختلاف تا سه ماه, امکان پذیر خواهد بود>
بنابراین با گذشت بیش از سه ماه از تاریخ اخراج دیگر امکان درخواست مقرری بیکاری وجود ندارد مگر با شکایت در دیوان بر علیه اداره کار به عنوان مرجع بالاتر و ارائه مدارک مستند. و مستدل و صدور رای قطعی به نفع خواهانِ در دیوان.