در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
18 سال و5 ماه بدون دریافت هیچگونه مزایا در کارگاه تیرچه وبلوک زنی که در 5سال اخیر تبدیل به شرکت پیمانکار شده مشغول کاربوده که الان مرابه بهانه ای اخراج کرده آن. ده ای 35 سال سن ودو فرزند نمی‌دانم چکار کنم. آیا بیمه بیکاری بمن تعلق میگیرد، چه مدت وباغچه حقوقی آیا سختی کار شامل میشود
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام با توجه به اطلاعات داده شده در صورتی که بیش از سی روز از قطع همکاری و اخراج شما نگذشته باشد می توانید درخواست بیمه بیکاری بدهید