در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید.

مراغداری(مادر)جز مشاغل سخت است؟

و با ۱۷سال سابقه کار متوالی(باسربازی) در مرغداری میتوانم بازنشست بشوم؟

با توجه به اینکه بیمه تامین اجتماعی بیانگر این بودند که بیمه سختی کار را در اخرکار پرداخت خواهیم کرد. و اینکه دوسال بیمه مرا واریز نکردند جز یک ماهش را که ان هم طبق گفته بازرس بیمه تامین اجتماعی واریز شده،و الان کارفرما براین باورند که بیمه دوسال را پرداخت نکنم چون عواقبی را در برمیگیرد.

با پاسختان مارا خرسند میکنید.ممنون از لطفتون.
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

کار در مرغداری در زمره مشاغل سخت و زیان آور می باشد لیکن  دارا بودن ۲۰ سال سابقه کار متوالی و ۲۵ سال متناوب برای شما امکان بازنشستگی را فراهم می کند سابقه سربازی بصورت عادی محاسبه میشود