در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید.

مراغداری(مادر)جز مشاغل سخت است؟

و با ۱۷سال سابقه کار متوالی(باسربازی) در مرغداری میتوانم بازنشست بشوم؟

با توجه به اینکه بیمه تامین اجتماعی بیانگر این بودند که بیمه سختی کار را در اخرکار پرداخت خواهیم کرد. و اینکه دوسال بیمه مرا واریز نکردند جز یک ماهش را که ان هم طبق گفته بازرس بیمه تامین اجتماعی واریز شده،و الان کارفرما براین باورند که بیمه دوسال را پرداخت نکنم چون عواقبی را در برمیگیرد.

با پاسختان مارا خرسند میکنید.ممنون از لطفتون.
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام برای استفاده از سنوات ارفاقی ناشی از سخت و زیان آور باید دارای ۲۰ سال سابقه متوالی یا ۲۵ سال سابقه متناوب باشید همچنین کار در مرغداری جزو مشاغل سیزده گانه سخت و زیان آور با ماهیت دائم میباشد