در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام.

خانمی هستم ۲۴ساله،میخواهم بدانم که باید چندسال بیمه پرداخت کنم تا بازنشسته بشم و در چه سنی مستنری دریافت خواهم کرد.

مثلا اگر۹سال بتوانم پرداخت کنم در سن ۳۳ سالگی میتوانم بازنشسته شوم یا ۵۵سالگی؟یا اصلا با ۹سال میشود بازنشسته شد؟
1 پاسخ
توسط (1,120 امتیاز)
با سلام

جهت بازنشستگی سن بیمه شده با مقدار پرداخت حق بیمه باید به حد کافی رسیده باشید.

مثلا در بیمه تامین اجتماعی برای آقایان سن 60 و حداقل 10 سال بیمه پرداخت کرده باشد

برای خانم ها حداقل سن 55 و حداقل 10 سال بیمه پرداخت کرده باشد

در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خانم ها و آقایان حداقل سن 65 و حداقل 15 سال بیمه باید داشته باشند.

در صورت جوان بودن بیمه شده، باید حداکثر 30 سال بیمه داشته باشند