در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در برج ۱۱ سال ۹۹ با ۲۶ سال سابقه و ۶۵ سال سن درخواست بازنشستگی‌ دادم در سال ۹۷ حقوق بنده دو میلیون و پانصد در سال ۹۸ حقوق چهار میلیون و ششصد و در سال ۹۹ حقوق هشت میلیون و صد ( به دلیل ارتقا سمت به استاد کاری) رد شده است. بیمه پرینت حساب بانکی را درخواست کرد و من ارایه دادم من بعد از دریافت حقوق دوباره حقوقم را به حساب‌کارفرما واریز میکردم زیرا از ایشان پول گرفته بودم اکنون این مورد برای من دردسر ساز شده و میگویند چرا پول به حساب کارفرما واریز کردم به همین دلیل و افرایش غیر متعارف ما شش ماه اخر را اصلاح میکنیم. کجای قانون نوشته من نمیتوانم ارتباط مالی با کارفرما داشته باشم ؟ ایا میتوانند به این شیوه عمل کنند ؟ فیش حقوقی و مالیات حقوق و بقیه مدارک نیز موجود است
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در موضوع مورد نظر می توانید از طریق دیوان عدالت اداری سازمان تامین اجتماعی را مکلف به محاسبه حقوق بر مبنای ۲۴ ماه آخر نمایید