در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام .

من به عنوان کارفرما میخام فروشنده مغازمو بیمه کنم ولی موقع مراجعه به شعبه تامین اجتماعی گفتن که باید ماهانه 1100 پرداخت کنم، البته فراموش کردم نوع بیمه رو بپرسم.

این مبلغ باتوجه به نوع کسب و کار که کوچیک و کم درآمده خیلی زیاده

 آیا میشه از بیمه دیگه ای که هزینه کمتری داشته باشه استفاده کرد؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه ایشان به عنوان کارگر شما مشغول به فعالیت هستند نوع بیمه ایشان اجباری و مطابق قانون کار می باشد