در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (130 امتیاز)
من‌کارمند رسمی بیمارستان هستم بیست سال سابقه کار دارم میخواهم انتقالی دایم بگیرم برای وزترت اموزش و‌پرورش و در سنگر معلمی ادامه خدمت نمایم

روال جابجایی و انتقالی چگونه هست
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام و احترام با توجه به وضعیت و شرایط متقاضی و وزارتخانه مبدا و مقصد پیشنهاد میشود که آیین نامه اجرایی تبصره ۲ ماده ۲۱ و ۱۲۱ قانون مدیریت خدمات کشوری موضوع انتقال و ماموریت کارمندان (مصوبه شماره ۴۴۲۹۵ هیئت محترم وزیران ) را مطالعه نمایید.