در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
چگونه می توان مستمری پرسنل اخراج شده از ارتش را دریافت کرد ؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

مجلس شوراي اسلامي در تاریخ ۱۸/ ۰۹/ ۱۳۸۸ به موجب قانون اصلاح ماده (۱۴) قانون حقوق و مزاياي مستمر، پس‌ انداز ثابت، حق بيمه و بيمه‌ درماني مشمولين قانون ارتش جمهوري اسلامي ايران مصوب ۱۳۶۸ و ماده (۱۹۰) قانون استخدامي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران مصوب ۱۳۸۲ و الحاق ماده (۱۸۷) مكرر به قانون مقررات استخدامي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مصوب ۱۳۷۰ ، مقرر کرده است «به عائله تحت تكفل آن گروه از كاركنان نيروهاي مسلح كه پس از سال ۱۳۶۸ با داشتن حداقل پانزده سال تمام سابقه خدمت بر اساس نظر مراجع‌ قضائي و هيأتهاي مربوط به رسيدگي به تخلفات نيروهاي مسلح اخراج شده‌ اند بر اساس نظر هيأتهاي ياد شده، ماهانه وجوهي معادل سه پنجم حقوق بازنشستگي آنان پرداخت مي‌ شود.»