در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه بنده مدت یکسال بیمه خدمت سربازی را   به بیمه تامین اجتماعی پرداخت کردم، آیا این یکسال با توجه به شغل پرستاری بنده، جزء سابقه تجربه کاری محسوب میشود یا خیر؟

 و یا فقط جزء سابقه بیمه تامین اجتماعی بنده محاسبه میشود؟
توسط (100 امتیاز)
با سلام

اگر مبلغ پرداخت شده باشه بله جزو سابقه محسوب میشه و در بازنشستگی لحاظ میشه
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
به استناد ماده 19 قانون کار " در دوران خدم نظام وظیفه قرارداد کار به حالت تعلیق در می آید ... " از آنجایی که ایام تعلیق جزء کار فرد محاسبه نمی شود ، لذا دوران خدمت نظام وظیفه نیز جزء سوابق کاری فرد محسوب نمی شود .