در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در تاریخ ۹ دی ماه ۹۹ قرارداد بیمه مشاغل آزاد همراه با سرانه درمان رو با بیمه تامین اجتماعی منعقد کردم و قسط مربوط به همون ماه رو همون روز پرداخت کردم.

همون روز یک فیش دیگه هم از متصدی مربوطه در شعبه گرفتم که حق بیمه بهمن و اسفند رو باید با این فیش پرداخت کنم.

 روی این فیش حداکثر مهلت پرداخت رو زده یکم اردیبهشت ماه سال هزار و چهارصد. من هنوز این فیش مربوط به بهمن و اسفند رو که میشه پانصد و شصت هزار تومان، پرداخت نکردم.

 امروز متوجه شدم چون حق بیمه بهمن و اسفند رو هنوز پرداخت نکردم(با این که هنوز تا اردیبهشت فرصت داره) اجازه استفاده از دفترچه بیمه بر روی سیستم قفل شده.

الان سوالم اینه که آیا کل قرارداد من با بیمه باطل شده یا فقط بخش درمان دچار مشکل شده؟ و اگر همین الان اون فیشی که برای بهمن و اسفند گرفته بودم رو از طریق عابربانک پرداخت کنم آیا مشکل دفترچه بیمه حل میشه؟ قراردادم هم باطل نمیشه؟

ممنونم
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ جنابعالی تا زمانی که فیش خود را واریز کنید میتوانید از درمان استفاده کنید بیمه شما باطل نشده است فقط از درمان استفاده نمیکنند اگر فیش بهمن و اسفند را واریز کنید تا آخر سال میتوانید از خدمات درمانی بهره مند شوید