در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام میخواستم نمایندگی بیمه بگیرم از کجا شروع کنم و کدوم بیمه نمایندگی جذب میکند ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام وقت بخیر.

برای دریافت نمایندگی‌ شرکت بیمه شما نیاز به داشتن حداقل ۲سال سابقه‌ در زمینه بیمه یا مدرک تحصیلی‌مرتبط با بیمه باشید و اینکه شما نفرمودی میخوای در زمینه فروش بیمه های عمر فعالیت کنی یا تمامی رشته های بیمه ای؟؟

بنابراین ابتدا میبایست زمینه مورد علاقه کاری تون رو مشخص نموده و سپس با تماس با دفاتر مرکزی شرکتهای بیمه نسبت به پرس و جو و تحقیق درباره خواسته خود اقدام نمایید.

ضمنا در صورتیکه تمایل به فعالیت و اخذ نمایندگی فروش بیمه های زندگی از شرکت معظم بیمه پاسارگاد و یا خاورمیانه را داشته باشید،بنده با افتخار در خدمت تون هستم.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام