در هدیه ازدواج توسط (100 امتیاز)
با سلام ، من سال ۹۰ ازدواج مجدد انجام دادم و قبل از سال ۹۰ هم حدود ۳ سال و نیم بیمه دارم و در ازدواج اولم هیچگونه تسهیلاتی درخصوص هدیه یا وام از بیمه دریافت نکردم و برای گرفتن هدیه بجز بند ازدواج مجدد بقیه شرایط را دارم ، آیا این هدیه شامل بنده میشود یا نه ؟

 اگر طبق بندی که میفرمایید این هدیه شامل ازدواج مجدد نمیشود و شامل من هم نشود میشه بگید چرا به ازدواج مجددها این هدیه داده نمیشود ؟ مگر جرمی مرتکب شده ایم ؟ یا کار خلاف شرع انجام داده ایم ؟

 یعنی زوجهایی که با هم تفاهم برای ادامه زندگی ندارند باید یک عمر همدیگه رو تحمل کنند و باعث عذاب یکدیگر باشند ؟

لطفا نگرش و دیدگاهتان را در خصوص ازدواج مجدد یا افرادی که طلاق گرفته اند را اصلاح بفرمایید و این را هم ملاک قرار بدهید افرادی که ازدواج مجدد انجام داده اند بیشتر به این هدیه نیاز دارند چونکه یکبار زندگی و دارائی خود را از دست داده اند و زیر خط فقر به سر میبرند .
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ چند شرط طبق بخشنامه سازمان پاداش ازدواج تعلق میگیرد که ازدواج بار اول جز این شروط است