در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در حین کار در فروشگاهی بالابر روی من سقوط کرد و من بعد یک ماه از کارفرما شکایت کردم. پزشکی قانونی با نظر پزشک اولین بار اینطور نوشت

1جراحت التیام یافته (دامیه)قدام سمت چپ سر

2.شکستگی ستون فقرات در موضع تنه مهره چهارم کمری در اثر برخورد جسم سخت و ۳ماه طول درمان.

بعد ۳ماه و معاینه مجدد اینطور نوشتند.

شکستگی ستون فقرات در موضع تنه چهارم کمری بدون عیب التیام یافت. سایر صدمات نامبرده مطلوب التیام یافته تلقی میگردد. تمامی صدمات واجد دیه مقدر میباشند.

حالا با توجه به اون ۳ ماه طول درمان میخواستم بدونم دیه من چقدر میشه. ممنون ازشما.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
سلام و درود

میزان دیات جمعا 12 درصد دیه کامل میباشد که بنرخ سال 99 مبلغ 396/000/000 ریال خواهد شد.