در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام

ببخشید ما شرکتی هستیم که تبلیغات در اینستاگرام زیاد انجام میدیم چون روی فروش تاثیر زیادی داره
اما چون اینفلوئنسر هست و اشخاص حقیقی فاکتوری ندارند که ارائه بدن
حالا من میخوام بدونم من چیکار باید کنم اینا قابل قبول مالیاتی هست ؟ هر تراکنش هم حدود 2 میلیون هست
و اینکه در معاملات فصلی و ارزش افزوده باید اعلام کنم؟
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام
 این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و حسابداری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره مالیات و حسابداری مطرح کنید :

 طرح سوال در بخش مالیات و حسابداری

 همچنین، می توانید درخواست مشاوره تلفنی خود را از طریق لینک زیر ثبت نمایید:

 درخواست مشاوره تلفنی>>