در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بهترین بیمه عمر در سال 1400 کدام است ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام وقت بخیر.

ضمن ارج نهادن به دیدگاه و سوالات تون باید خدمت تون عرض کنم که در حال حاضر بسته به نوع سرویس و خدمتی که ممکن هست هر هموطن عزیزی نیاز داشته باشه دو بیمه پیشنهاد میگردد.

از نظر بهترین و کامل ترین پوششهای بیمه ای و سرویس دهی مناسب و فوق العاده،بیمه پاسارگاد و از نظر بازنشستگی و دریافت حقوق مکفی و مناسب در آینده و شرایط واریز و برداشت آنلاین و بعضی امکانات ویژه نظیر پوشش کرونا از ماه دوم بیمه نامه،بیمه زندگی خاورمیانه پیشنهاد میگردد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام