در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
خانم من از سال94 بیمه‌روستایی پرداخت میکنه و چون بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار بهتره حقوق بازنشستگیش. و مزایا. میخام تغییر صندوق بده آیا این مدت حساب میشه جزو سوابق. خودم بیمه تامین اجتماعی رانندگان و تحت تکفل من هست
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰۰ بله جدیدا بخشنامه ای صادر شد که میتوان سوابق بیمه روستای را با پرداخت مابه‌التفاوت به تامین اجتماعی انتقال داد