در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

سلام ،بنده مجرد هستم و 4 سال بیمه اجباری به عنوان کارشناس فنی داشتم که مدتی هست بیکار شدم

  • 1- برای مدتی که بدنبال کار هستم بیمه اختیاری 18 درصد انتخاب کنم یا اختیاری؟
  • 2- درصورت انتخاب مشاغل آزاد ،چه عنوان شغلی رو تعیین کنم که بعدا جز سابقه مفید برام محسوب شه؟(لیسانس برق)

تشکر

2 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ باتوجه به اینکه از قبل سابقه داشته اید بیمه اختیاری واریز نمایید