در سازمان تامین اجتماعی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

آیا هدیه ازدواج به زوج هایی که در سال 1400 ازدواج کردن پرداخت می شود ؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
هدیه ازدواج در هر سال ، به شرط داشتن شرایط ماده 85 قانون تامین اجتماعی به بیمه شدگان اعم از زن یا مرد پرداخت می شود .

ماده 85 قانون تامین اجتماعی :

به بیمه شده زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج می کنند مبلغی معادل یک ماه متوسط مزد یا حقوق با رعایت شرایط زیر به عنوان کمک ازدواج پرداخت می شود :

1 - در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی او با کارفرما قطع نشده باشد .

2 - ظرف 5 سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل بیمه 720 روز کار را به سازمان پرداخته باشد

3 - عقد ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد

تبصره 1 - مزد یا حقوق متوسط موضوع این ماده عبارت است از جمع دریافتی بیمه شده ظرف دو سال قبل از ازدواج که به ماخذ آن حق بیمه پرداخت شده است تقسیم بر 24

تبصره 2 - در صورتی که طرفین عقد ازدواج واجد شرایط مذکور در این ماده باشند کمک ازدواج به هر دو نفر داده خواهد شد

خلاصه ی موارد فوق به این شرح است : در تاریخ عقد باید در حال کار و بیمه پردازی باشید ، در 5 سال قبل از تاریخ عقد باید 720 روز سابقه بیمه داشته باشید ، ازدواج دائم باشد ، ازدواج دائم برای بار اول باشد ، مبلغ هدیه ازدواج معادل میانگین حقوق 24 ماه لیست بیمه ارسالی ظرف 24 ماه قبل از تاریخ عقد است ، در صورت داشتن شرایط به مرد و زن جداگانه تعلق می گیرد .