در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام ۲ سوال داشتم

پدر بنده دی ماه فوت شدن ایشون بازنشسته کشوری هستن

سوال اول اینکه چه مقدار سرمایه بیمه عمر که به همه میدم به ایشون تعلق میگیرد؟

سوال دوم اینکه ایشون خودش را بیمه عمر ملت کرده اند که الان زده ایشون چهار میلیون هشتصد سرمایه بیمه دادن، به ایشون چه قد سرمایه فوت تعلق میگیرد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام وقت بخیر.

به شما و خانواده محترم تون تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم خداوند روح پدر مرحوم تون رو قرین رحمت خودش بگرداند.

در خصوص سوال اول تون باید خدمت تون عرض کنم که سرمایه فوت بازنشستگان  سازمان بازنشستگی کشوری موضوعی هست که بجز واحد اداری این سازمان کسی اطلاع نداره و میبایست از واحد یاد شده سوال بفرمایین.
در مورد سوال دوم باید خدمت تون عرض کنم که یرای دریافت اطلاعات دقیق بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری بیمه ملت پدر محترم تون نیز(در صورتیکه جزو ذینفعهای بیمه نامه هستین) میبایست با در دست داشتن کارت ملی خودتون و پدر و بیمه نامه ایشان به یکی از شعبات (نه نمایندگی ها) بیمه ملت مراجعه و اطلاعات دقیق اون رو هم از شعبه مربوطه دریافت نمایید.بدلیل اینکه باید مشخص بشه که پدر مرحوم تون چند فسط پرداخت فرمودن و آیا بیمه نامه شون بروز بوده و اقساط معوق داشته یا خیر و مسائلی از این دست.البته شاید بدلیل وجود کرونا،بتونین با گرفتن شماره تماس شعبات بیمه ملت و سازمان بازنشستگی کشوری از ۱۱۸،بصورت تلفنی هم پاسخ سوال تون رو دریافت بفرمایین،که بعقیده بنده به امتحانش می ارزه و در صورت نرسیدن به پاسخ مناسب به مراکز یادشده مراجعه بفرمایین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام.