در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

من ۹ سال و ۱۱ ماه و ۲۲ روز سابقه بیمه دارم (۸ روز کمتر از ۱۰ سال یا ۱۲۰ ماه) ولی متاسفانه بهم گفتن از سال جدید به شما نیاز نداریم و  قرارداد شما تمدید نمیشه و دارن منو اخراج میکنن..

میخواستم بدونم بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره و اگه میشه چند ماه بهم تعلق میگیره...متاهل هستم

ممنون و سپاس
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ با توجه به سابقه که اعلام کردید به مدت ۱۸ ماه در صورتی که قبلا استفاده نکرده باشید میتوانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنید اگر هم قبلا از مقرری بیمه بیکاری استفاده کردید از این مدت کسر و مابقی مقرری بیمه بیکاری به شما پرداخت میگردد