در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما

ببخشید بنده دچار جراحت در تصادف رانندگی شده ام و مقصر نیستم الان در تاریخ 99.11.28رای قطعی دادگاه صادر شده و راننده مقصر محکوم به پرداخت دیه شده است و رای بیست روز قابل تجدید نظر و اعتراض است که به محض امدن این رای راننده مقصر با بنده تماس گرفته و میگوید باید فردا بیایید بریم به بیمه در حالی که بیست روز تمام نشده و میگوید شرکت بیمه بهشون گفته که اگر نیایید و پرداخت دیه به سال ۱۴۰۰بماند ما دیه را به نرخ سال۹۹ پرداخت خواهیم کرد و مابقی خسارت را باید راننده مقصر خودش پرداخت کند ایا این کار قانونی و درست است و اگر بنده به شرکت بیمه مراجعه نکنم چه میشود؟

ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام

دیه به روز پرداخت می شود و منظور از بروز زمان قطعی شدن حکم است . حکمی قطعی تلقی می شود که مهلت های اعتراض به دادنامه اعم از واخواهی و تجدید نظر سپری شد و حکم قطعی تلقی می شود. در صورتی که زمان قطعی شدن حکم به سال 1400 باشد شرکت بیمه دیه مشخص شده سال 99 رو پرداخت کرد و مابه التفاوت در تعهد مقصر حادثه می باشد.