در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام.

ببخشید همسر بنده باپارتی خودشو بعنوان کارگر گچکاری جا زد به یکی از دوستاش سپرد وقتی بازرس اومد بگه که فرستادنش مرخصی یاچیزی بگیره اینجوری خودشو بیمه کرد درحالی که خط ویژه داره و ی ثانیه هم کارگری نکرده منتهی الان اقدام به همسر دوم  کرده خاستم ببینم میتونم گزارش بدم تا بیمشو قطع کنن؟

 آیا قانونی برای جریمه وجود داره؟چون ایشون واقعا کارگر نیست چجوری اقدام کنم؟ چجوری بصورت ناشناس گزارش بدم؟ لطفا راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .قابل بررسی درشعبه ای که بیمه شدن میباشد