در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام

مدت 21سال در مشاغل سخت و زیان آور مشغول کار می‌باشم و کارگاهی که در آن مشغول کار هستم دارای طبقه بندی مشاغل میباشد درخواست بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور به بیمه داده ام ولی بعد از دریافت عناوین شغلی از بیمه حدود5 سال از عنوان های شغلی من کارگر ساده رد شده که در قراردادهای من در پرونده اپراتور تولید بوده الان به خاطر این مشکل کار بازنشستگی من دچار مشکل شده لطفا راهنمایی کنید

باتشکر
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام جهت بررسی صحت وسقم شغل شما.کمیته وهیات ۳نفره شعبه تامین اجتماعی اقدام خواهند نمود .