در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام.

من حین کار کشکک زانوی راستم بشدت و پیشانی آسیب دیده که زانوم عمل جراحی روش انجام شد و پیشانی ۷ بخیه خورده ، درضمن شرکت بیمه حوادث بیمه البرز هم داره گزارش حادثه هم رد شده میخواستم ببینم دیه به من تعلق میگیره؟؟؟؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

کار تعیین دیه در حوادث کارگاهی و دریافت خسارت از محل بیمه نامه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان، کار راحتی نیست.

اولا میزان قصور شما در بروز حادثه مهم است. ثانیا مهم است که شما کارفرما هستید یا مزد بگیر. ثالثا مهم است که شکستگی بدون نقص و عیب جوش بخورد و یا اینکه با علائم لنگی و ضعف همراه شود. بنا بر این پیشنهاد می کنم درخواست مشاره را ثبت نمایید تا به صورت ویژه موضوع را بررسی کنیم