در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام واحترام

 سوالی داشتم:اینجانب کلیه مدارکجهت پرونده بیمه بیکاری راتقدیم اداره کارکردم ولی پیامک نقص مدارک آمدکه یکماه ازسابقه شماپرداخت نشده وبایدبه مرجع حل اختلاف کار،دادخواست ارائه بدهید

 وازطرفی کارفرمابه من گفته است کهتا دوماه دیگرحق بیمه مراپرداخت میکند،حالا میخواهم بدانم آیاتکمیل نقص مدارک عدم سابقه ام جهت تکمیل شدن پرونده،مهلت زمانی مشخص شده داردومن بایدحتمادرمدت زمان معین شده به مرجع حل اختلاف کار دادخواست ارائه بدهم

ویااینکه میتوانم دوماه تا پرداخت حق بیمه وسابقه ام توسط کارفرما صبرکنم ودیگرنیازی هم به ارائه دادخواست وشکایت من ازکارفرما نباشد؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ حتما باید شکایت کنید